Om

Fra min vei inn i yogaen til der jeg er nå

Meditasjon har vært viktig for meg siden jeg fant en bok om meditasjon på biblioteket på videregående. Da var jeg 19. Jeg ble nysgjerrig på hva «personlig utvikling», som boken lovet, kunne være. Yogaen fikk jeg samtidig, for alle sa at meditasjon og yoga passet bra sammen. De to gikk hånd i hånd, over kurs i mange år, etter hvert også en del egen praksis. Jeg kom for alvor tilbake til yogaen i 2015 da jeg så etter en måte å dempe ekstremt stress som hadde gitt meg skuldersmerter og nakkeprolaps. Med terapeutisk yoga kom jeg nærmere gamle følelsesmessige mønstre og i yinyoga fant jeg roen som kroppen trengte; prolapssmertene forsvant helt. I 2020 gikk jeg et skritt videre og utdannet meg til yogalærer.

Min yogareise

Jeg har vært innom en regnbue av yoga, alt fra svært dynamiske former som ashtanga til den totale ro i restorativ. Min yoga nå er mot den rolige siden, for å være en forlengelse av refleksjon og nærvær i mindfulness og yoga. Jeg har en spesiell interesse for yoga for psykisk helse, da jeg selv har hatt stor nytte av yoga for dette. Yoga og meditasjon har støttet meg gjennom perioder med depresjon, søvnløshet, sterk uro og ekstremt stress. Jeg vil gjerne dele dette med andre.

Din yoga

Yoga er best når det er personlig. Kroppene våre er ulike; noen hofter passer bedre i enkelte øvelser. Humør påvirker også valg av stil; noen trenger dynamikk, andre søker ro. Jeg kan hjelpe deg å finne din yoga.